Siirry sisältöön

Tiimimme

 • Ulla Vartiainen

  CEO / Myynti

  Ulla on Asennestudion toimitusjohtaja ja media-alan monitoiminainen. Ulla perusti Asennemedian vuonna 2015 ja muutama vuosi sen jälkeen hänen innostuksensa podcasteihin sai Asennemedian tuottamaan ansiokkaasti  Suomen palkituimpia podcasteja. Vuonna 2023 tuli aika perustaa uusi osakeyhtiö puhtaasti podcasteille ja audiolle. Rohkeus on leimannut Ullan valintoja alusta saakka: mikä on pahinta, mitä voisi tapahtua, kysyy hän, ja ottaa seuraavan askeleen. 

 • Miikkael Anttila

  Audio Creative

  Miikkael on koko ikänsä musiikin ja äänen parissa marinoitunut audion moniosaaja. Metropoliasta muusikoksi valmistumisen lisäksi hän on kartuttanut kokemusta niin basson varressa festarien päälavoilla, sellon takana joogasalissa, ääni-installaatioiden suunnittelusta ja suomen menestyksekkäimpien podcastien tuottamisesta. Kaikkea tekemistä ajaa ennen kaikkea palo ihmisten kanssa työskentelyyn ja ajatus siitä, että hyvän yhteistyön tulos on aina enemmän kuin osiensa summa.

 • Tiina Svensk

  Executive Podcast Producer

  Tiinalla on monipuolinen kokemus media-alalta niin televisio- kuin audiotuotantojen parista. Hän on valmistunut alalle Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Tiinan intohimo on tarinankerronta audion keinoin, ja hänen mielestään sisällöistä tulee mielenkiintoisia, kun niistä löytyy tarpeeksi merkitystä, syvyyttä tai oivaltavia näkökulmia. Asennestudiolla Tiina hioo projektikokonaisuudet konsepteiltaan timanttisiksi ja pitää huolen siitä, että rattaat pyörivät projekteissa juuri oikeassa tahdissa. Innostavana ja kannustavana tiimipelaajana Tiina on poddaajien tuki ja turva, hänen lempeä otteensa johdattaa projektit laadukkaisiin lopputuloksiin.

 • Juhana Kiiski

  Audio Producer

  Juhana on työskennellyt jo kymmenen vuoden ajan ammattimuusikkona valmistuttuaan muusikoksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Musiikin lisäksi Juhana on työskennellyt audion parissa mainosmusiikin tuotannosta miksaamiseen – podcasteja unohtamatta. Audioon intohimoisesti suhtautuva Juhana innostuu erityisesti laadukkaista ja rajoja rikkovista podcasteista, ja audiotiimiin hän tuokin rautaisen ammattitaidon lisäksi luovia ideoita.

 • Senja Kilpeläinen

  Key Account Manager

  Senja on työskennellyt vuosia markkinoinnin ja myynnin parissa, ja luovuus on aina ollut iso osa hänen arkeaan. Key Account Managerina ja konseptisuunnittelijana työskentelevä Senja on maanläheinen savolainen, jolta ei energiaa ja luovia ideoita puutu. Audion parissa häntä kiehtoo etenkin se, kuinka audiota voidaan hyödyntää brändityöskentelyssä ja sisältöjen rikastuttamisessa. Asiakkaat pääsevät nauttimaan Senjan kyvystä ratkoa mikä tahansa ongelma, sekä hänen iloisesta ja intohimoisesta otteestaan työhön. 

 • Marika Ollikka

  Creative

  Marika on luova suunnittelija maustettuna entisen ammattiurheilijan määrätietoisuudella. Alppihiihtosukset vaihtuivat taitto-ohjelmiin urheilu-uran päätyttyä, ja viimeiset 15 vuotta Marika onkin kynäillyt konsepteja luoviin toteutuksiin. Tämän monipuolisen luovan osaajan vahvuus on konseptisuunnittelussa: Marika onkin kerryttänyt kokemusta luovasta suunnittelusta aina jalkinesuunnittelijan työstä tapahtumamarkkinointiin ja monikanavaisiin mainoskampanjoihin.

 • Sinä?

  Haluatko luoda kanssamme vaikuttavia podcasteja ja onko audio sinulle mediana tuttu? Haluatko työskennellä sen parissa kunnianhimolla ja ilolla? Haluatko kehittää Suomen podcast-kenttää kanssamme? Jos vastasit kyllä, laita meille avoin hakemus!