Siirry sisältöön

Studio

Kaipaatko paikkaa, jossa voisit äänittää tarinasi yleisösi kuultavaksi? Oli haaveissasi sitten radiomainonnan äänitys, podcast tai muu äänituotanto, tiloissamme korkealaatuinen äänitys onnistuu. Äänitysstudio sijaitsee Helsingissä Kampissa, ja meille on helppo tulla. Nelipaikkaiset studiotilamme ovat alan korkeimpien teknisten standardien mukaisia ja varattavissa äänituotantojen toteuttamiseen.

Korkealaatuista äänitystä kahdessa studiossa

Studiossamme taltioit tarinasi korkeimmalla äänenlaadulla yleisösi kuultavaksi. Asennestudiolta löydät kaksi nelipaikkaista äänitysstudiota, jotka on suunniteltu ja varusteltu tarjoamaan korkealaatuista äänitystä monipuolisiin tarpeisiin. Huippuluokan laitteisto, ammattitaitoinen henkilökunta ja viihtyisä ympäristö takaavat parhaan mahdollisen äänituotantokokemuksen.

Molemmat studiomme on suunniteltu tarjoamaan optimaaliset akustiset olosuhteet äänityksiin. Äänityshuoneet on suunniteltu huomioiden äänen heijastumiset, absorboimiset ja eristykset, mikä varmistaa puhtaan ja tarkan äänityksen jokaisessa tilanteessa. Käytössäsi on huippuluokan mikrofonit ja äänityslaitteet, sekä videokalusto, jolla voidaan toteuttaa esimerkiksi videopodcasteja monikameratuotantona.

Studio - äänityslaitteet


Laadukkaat laitteistot, optimaaliset akustiset olosuhteet ja mahdollisuus videointiin yhdistettynä ammattitaitoiseen henkilökuntaan tekevät meistä parhaan valinnan äänitysprojektiisi – oli suunnitelmissasi sitten podcast, videopodcast, audiobrändäys tai muut äänityöt.

Podcasteja ja paljon muuta

Asennestudiolla on vuosien saatossa äänitetty lukuisia menestyneitä ja palkittuja podcasteja. Tarinamme alkoi Asennemedialta, jonka nimissä saatatkin muistaa ensimmäiset podcast-tuotantomme. Punavuoren äänitysstudio on ollut vuosien varrella mm. Mimmit sijoittaa -podcastin, Tuplakääkin, Jäljillä-podcastin ja Afterworkin tukikohta. Tuotamme podcasteja sekä tilaajille että vapaaseen jakeluun – mutta äänitetään studiolla muutakin. Näihin mikkeihin on puhuttu radiomainoksien spiikkejä, podcast-mainontaa, kustomoituja äänimaailmoja, ASMR-sisältöjä ja äänilogoja. Studiotamme on myös mahdollista varata omiin äänitystarkoituksiin.

Menneitä ja nykyisiä projektejamme löydät Työt-osiosta!

Studio Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella

Studiomme sijaitsee Kampissa, Helsingissä. Tilavat ja mukavat studiot mahdollistavat luovan yhteistyön ja aidosti inspiroivien sisältöjen tuottamisen. Lapinlahdenkadun studiolle on helppo tulla sekä Helsingin sisältä että muualta Suomesta. Pääset äänittämään kätevästi julkisilla, sillä Kamppiin pääset miltei jokaisella kulkuneuvolla tai kävelet nopeasti Rautatieasemalta.

Tuotantoa vailla? Varaa studio äänitykseen

Onko sinulla jo konsepti taskussasi ja käsikirjoitukset valmiina, mutta tuotanto uupuu? Asiantunteva studiohenkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja tukemaan äänitysprojektien eri vaiheissa. Kaipasitpa studiota haastattelun, podcastin, äänikirjan tai somesisällön äänittämiseen, Asennestudion tiloissa on hyvä äänittää. Ole yhteydessä meihin ja varaa studiomme äänitykseen!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia