Siirry sisältöön

Podcastit

Toteutamme vaikuttavat podcastit ideasta julkaisuun asti niin avoimeen jakeluun kuin tilaajien omille alustoille. Tahtoisitko brändillenne yrityspodcastin? Onko sinulla oma tarina, jonka tahtoisit kertoa? Luomme podcasteja, jotka vastaavat asiakkaan tarpeisiin ja tavoittavat halutut kohderyhmät.

Podcastit ideasta julkaisuun

Podcast-tuotanto kattaa kaiken idean konseptoinnista aina podcastin tekniseen toteutukseen, visuaalisen ilmeen suunnitteluun ja julkaisuun asti. Vastaamme tuotannon johtamisesta ja hoidamme käytännön työt, kuten tuotannon aikatauluttamisen, vieraiden etsimisen, äänityöt sekä raportoinnin. Voit luottaa myös konseptoinnin ja käsikirjoituksen täysin luovan tiimimme käsiin tai voimme suunnitella kokonaisuuden yhdessä kanssasi.

Tuottamamme podcastit löydät täältä!

Podcastit ideasta julkaisuun - kuulokkeet studion pöydällä

Podcast-tuotanto kattaa kaiken, aina konseptoinnista tekniseen toteutukseen, visuaaliseen ilmeeseen ja julkaisuun asti.

Podcastit: konsepti ja ilme

Podcastien tekninen toteutus tapahtuu nelipaikkaisessa studiossamme Helsingissä. Vastaamme myös äänitteiden jälkityöstä ja podcastin äänisuunnittelusta. Podcastin visuaalista ilmettä varten kuvaamme tarvittaessa markkinointikuvat sekä kansikuvan.

Kokeneen tiimin tuella

Tiimimme huolehtii podcastin julkaisusta ja tarjoamme podcastillesi julkaisupaikan, josta se saadaan jakeluun haluamillesi alustoille. Sovittaessa tuotantoon sisältyy myös markkinointi- ja somesisältöjen suunnittelu ja toteutus, sekä mediatiedotteiden laatiminen kokeneen tiimimme osaamista hyödyntäen.

Meitä voit seurata Instagramissa!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia