Siirry sisältöön

Podcastit

Toteutamme vaikuttavat podcastit ideasta julkaisuun asti niin avoimeen jakeluun kuin tilaajien omille alustoille. Tahtoisitko brändillenne yrityspodcastin? Onko sinulla oma tarina, jonka tahtoisit kertoa? Luomme podcasteja, jotka vastaavat asiakkaan tarpeisiin ja tavoittavat halutut kohderyhmät.

Podcastit ideasta julkaisuun

Podcast-tuotanto kattaa kaiken idean konseptoinnista aina podcastin tekniseen toteutukseen, visuaalisen ilmeen suunnitteluun ja julkaisuun asti. Vastaamme tuotannon johtamisesta ja hoidamme käytännön työt, kuten tuotannon aikatauluttamisen, vieraiden etsimisen, äänityöt sekä raportoinnin. Voit luottaa myös konseptoinnin ja käsikirjoituksen täysin luovan tiimimme käsiin tai voimme suunnitella kokonaisuuden yhdessä kanssasi.

Tuottamamme podcastit löydät täältä!

Podcastit ideasta julkaisuun - kuulokkeet studion pöydällä

Podcast-tuotanto kattaa kaiken, aina konseptoinnista tekniseen toteutukseen, visuaaliseen ilmeeseen ja julkaisuun asti.

Laadukkaat podcastit: kiinnostavaa sisältöä ja uusia ideoita

Podcastien tekninen toteutus tapahtuu nelipaikkaisessa studiossamme Helsingissä. Audiotuotantoyhtiömme on erikoistunut podcastien tuottamiseen ja äänisisältöjen luomiseen. Kokenut tiimimme ymmärtää podcastien voiman ja tietää, miten tarinasi saadaan kuuluviin parhaalla mahdollisella tavalla.

Podcasteja rakentaessa sisältö on kuningas ja studiollamme tarina on tärkein – siksi otamme mielellämme vastaan hyviä sellaisia. Voit lähettää meille oman podcast-ideasi tai mielessäsi odottavan tarinan tällä lomakkeella. Autamme podcastaajiamme kehittämään kiinnostavaa sisältöä ja uusia ideoita. Haluamme luoda podcasteja, jotka herättävät kuulijoiden mielenkiinnon ja saavat heidät palaamaan kerta toisensa jälkeen.

Tuottaja tukenasi podcastin kaikissa vaiheissa

Kun toteutat podcastisi Asennestudion kanssa, saat jatkuvan tuen projektiisi. Podcastaajiemme turva on oma tuottaja, joka auttaa konseptin ja sisällön kanssa sekä pitää huolen siitä, että kaikki tapahtuu ajallaan. Tuottajan apu on usein korvaamatonta esimerkiksi jaksojen käsikirjoittamisessa ja haastattelurunkojen tekemisessä. Autamme analysoimaan podcastien suorituskykyä ja johdatamme projektit laadukkaisiin lopputuloksiin. Voit luottaa meihin koko podcastin elinkaaren ajan: studiollamme kukaan ei jää yksin.

Äänisuunnittelua vankalla kokemuksella

Vastaamme myös äänitteiden jälkityöstä ja podcastin äänisuunnittelusta ja olemme ylpeitä tuottamiemme podcastien äänenlaadusta. Käytämme korkealaatuista ääniteknologiaa ja äänityslaitteistoa varmistaaksemme, että podcastisi kuulostaa selkeältä, tasapainoiselta ja miellyttävältä kuunnella. Tiimimme vastaa äänituotannon kaikista vaiheista äänityksestä editointiin ja jälkituotantoon. Huolehdimme äänesi laadusta ja teemme tarvittavat muokkaukset, jotta podcastisi kuulostaa ammattimaiselta ja virheettömältä.

Yksi tärkeä osa podcastin kokonaisvaltaista elämystä on äänisuunnittelu. Voimme auttaa sinua valitsemaan sopivat tuotannolliset elementit, kuten musiikin ja ääniefektit, jotka tukevat podcastin tunnelmaa ja luovat mieleenpainuvan äänimaailman. Oli tavoitteesi sitten luoda rento tunnelma tai jännittävä ilmapiiri, autamme sinua valitsemaan sopivat äänielementit. Tuottamistamme podcasteista laajaa äänisuunnittelua on tehty esimerkiksi Irene Naakan ja Mona Blingin Kroonisesti ärhäkkä -podcastiin!

Markkinoinnin asiantuntijat käytettävissäsi

Tiimimme huolehtii podcastin julkaisusta, oli kyse sitten vapaan jakelun podcastista (kanavana vaikkapa Spotify) tai omalle alustalle tilattu podcast (kanavana vaikkapa Podimo). Sovittaessa tuotantoon sisältyy myös markkinointi- ja somesisältöjen suunnittelu ja toteutus, sekä mediatiedotteiden laatiminen kokeneen tiimimme osaamista hyödyntäen.

Autamme varmistamaan, että podcastit tavoittavat kohdeyleisöt ja saavat mahdollisimman suuren näkyvyyden. Brändäys on tärkeää podcastin menestykselle. Vahva brändi auttaa sinua houkuttelemaan ja sitouttamaan kuuntelijoita pitkällä aikavälillä. Visuaalista ilmettä varten saat meiltä tarvittaessa mm. markkinointikuvat, videotrailerin, logon ja kansikuvan.

Tuottamamme podcastit löydät täältä!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia