Siirry sisältöön

Audiomainokset

Käsikirjoitamme, äänisuunnittelemme ja tuotamme laadukkaat audiomainokset podcasteihin ja radioon. Ota yhteyttä niin suunnitellaan ja toteutetaan kampanjaanne yhteensopiva audiomainos.

Audiomainokset näihin podcasteihin:

Kesken by Sanni ja Elisa on lifestyle-podcast, jossa mikään ei ole koskaan valmista, täysin varmaa, kiveen hakattua tai loppuun asti harkittua – koska mikä elämässä olisi sellaista? Henriikka Reinmanin Aamukahvilla-podcastissa puhutaan elämän kaikista puolista. Nuoremman kohderyhmän tavoittaa Ellan ja Maijan Solmussa-podcast, jossa pohditaan tärkeitä asioita, kuten mielenterveyttä. Instagramista ja Yleltä tuttu, ruokaa rakastava pari Iman ja Leena keskittyvät Iman ja Leena safkaa -podcastissaan arkiruokaan. Audiomainokset näihin vapaan jakelun podcasteihin saat ottamalla meihin yhteyttä!

Podcast on intiimi ja luottamuksellinen tapa olla vuorovaikutuksessa yleisön kanssa, eli otollinen alusta kohderyhmän tavoittamiseen. Vapaan jakelun podcastejamme kuunnellaan yli 270 000 kertaa kuukaudessa.

Podcast-mainokset

Oikea ratkaisu podcast-mainonnassa voi olla kaupallinen mainoskatko tai kokonaan kaupallisen kumppanin ympärille rakennettu jakso.

PREROLL JA MIDROLL
Vaikuttajan suunnittelema ja puhuma, Asennestudion tuottama 1–2 minuutin mainos yhteen podcastiin. Kiinteä mainos on pysyvä osa yhtä jaksoa, dynaaminen taas määräaikainen osa kaikkia podcast-jaksoja ja sopii siksi parhaiten ajankohtaisten kampanjoiden nostoon. Preroll kuuluu jakson alussa, midroll sen keskellä.

SISÄLTÖJAKSO
Vaikuttajan suunnittelema ja toteuttama, Asennestudion tuottama jakso, jossa huomioidaan läpi jakson asiakkaan tuotetta tai palvelua. Sopii parhaiten isojen, laajojen kokonaisuuksien käsittelyyn.

SPOTTIMAINOS
Spottimainos on 30 sekunnin mainos, joka ajetaan kohderyhmä huomioiden kaikkiin podcasteihimme. Mainos voi olla asiakkaan tai Asennestudion tuottama.

Radiomainokset

Mikäli kaipaat perinteisemmin tuotettua radiospottia, onnistuu senkin tuotanto meillä. Käsikirjoitamme, äänisuunnittelemme ja tuotamme laadukkaat audiomainokset niin radioon kuin digitaalisille alustoillekin.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia