Siirry sisältöön

Kuuntele tarinamme

Tarinamme

Asennestudion tarinaa ei voida kertoa ilman, että kertoisi Asennemediasta. Vuonna 2018 vaikuttajamarkkinointitoimisto Asennemedian perustaja Ulla Vartiainen näki podcastien potentiaalin, ja kiinnitti huomionsa alalle juuri perustettuun podcast-verkostoon, Wecastiin. Media-alan monitoiminainen ja audioon intohimoisesti suhtautuva Vartiainen halusi ryhtyä podcast-tuotantoon kerralla kunnolla – keskinkertaisuus kun ei kuulu tapoihin, kun tehdään asenteella. Siispä oli aika tehdä yrityskaupat: Asennemedia osti Wecastin, ja yhteinen matka kohti podcast-kentän tähtikarttaa alkoi.  

Siitä lähtien Asennemedia on tuottanut Suomen laadukkaimpia ja palkittuja podcasteja, ja Asenteen tiimi on luonut rakastettuja podcast-konsepteja ihmisten kuultavaksi. Podcast-tuotannoissa on kuulunut alkumetreiltä asti tiimin audio-osaamisen ja heittäytymiskyvyn (tarkkakorvaiset voivat tunnistaa audiovelhomme Miikkaelin äänen sketsistä jos toisestakin) lisäksi ammattitaito markkinoinnin parissa, sillä studiossa on syntynyt vaikuttavia tuotantoja kerta toisensa jälkeen.

Vuosien varrella podcast-toiminta on kasvanut rakkaan lapsen lailla, ja Asennemedia on saanut lisää kovan luokan audio-ammattilaisia tiimiinsä. Vuonna 2022 audio oli jo kasvanut niin merkittäväksi osaksi Asennemedian toimintaa, että podcast- ja audiotiimin oli aika aloittaa matka kohti itsenäistymistä. Niin syntyi Asennestudio.

Nyt Asennestudio on tuotantoyhtiö, joka kehittää Suomen audiokenttää. Asennestudio tuottaa tällä hetkellä vaikuttavia podcasteja laajasti vapaaseen jakeluun, suljetuille alustoille ja tilaajille. Tiimin avainhenkilöt lähtivät alusta lähtien innolla mukaan Asennestudion tarinaan niin työntekijöinä kuin osakkainakin, ja vaikka tekeminen on kehittynyt ja kasvanut vuosien varrella, yksi asia on pysynyt koko ajan mukana: tiimin rakkaus podcasteihin ja audioon mediana.

Haluatko olla osa tarinaamme?

Tiimimme koostuu audioalan ammattilaisista, joille laadukkaiden tuotantojen toteuttaminen on sydämen asia.

Haluatko luoda kanssamme vaikuttavia podcasteja ja onko audio sinulle mediana tuttu? Haluatko työskennellä sen parissa kunnianhimolla ja ilolla? Haluatko kehittää Suomen podcast-kenttää kanssamme? Jos vastasit kyllä, laita meille avoin hakemus!

Lähetä hakemus

Lisää CV:si ja mahdollinen vapaa hakemus tai muu liite tähän (.pdf-, .jpg- tai .png-tiedosto, korkeintaan 2mb).

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia