Siirry sisältöön

Videopodcastit

Haluatko toteuttaa podcast-tuotannon videon kanssa? Videopodcastit kasvattavat suosiotaan jatkuvasti, ja kanssamme toteutat vaikuttavan kokonaisuuden vaivattomasti. Suunnittelemme videopodcastit aina monimediaisuuden vaatimukset huomioon ottaen, ja hoidamme kaiken aikatauluttamisesta visuaalisen ilmeen ja äänimaailman suunnitteluun ja tarvittaessa myös käsikirjoittamiseen.

Videopodcastit laadukkaasti toteutettuna

Suunnittelemme videopodcastit aina asiakkaan tavoitteet ja tarpeet huomioiden. Voimme luoda videopodcastillesi konseptin yhdessä tai voit antaa suunnittelun kokonaan tiimimme käsiin. Ideasta toteutukseen asti me otamme vastuun videopodcastisi tuotannosta: hoidamme kaiken aikatauluttamisesta nauhoituksiin ja visuaalisen ilmeen suunnitteluun, sekä tarvittaessa myös käsikirjoittamiseen.

Videopodcastit - kuvaus


Suunnittelemme videopodcast-kokonaisuudet aina monimediaisuuden vaatimukset huomioon ottaen.

Koko paketti tiedotteisiin saakka

Tiimimme vastaa studiokuvauksesta ja sekä äänen että kuvan jälkitöistä. Hoidamme myös videopodcastin julkaisun kaikkiin tunnetuimpiin ja asiakkaan kanssa yhdessä valikoituihin alustoihin. Sovittaessa tuotantoon sisältyy myös markkinointi- ja somesisältöjen suunnittelu ja toteutus, sekä mediatiedotteiden laatiminen kokeneen tiimimme osaamista hyödyntäen.

Katso Instagramista esimerkkejä toteuttamistamme videoinneista!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia