Siirry sisältöön

Videopodcastit

Haluatko toteuttaa podcast-tuotannon videon kanssa? Videopodcastit kasvattavat suosiotaan jatkuvasti, ja kanssamme toteutat vaikuttavan kokonaisuuden vaivattomasti. Suunnittelemme videopodcastit aina monimediaisuuden vaatimukset huomioon ottaen, ja hoidamme kaiken aikatauluttamisesta visuaalisen ilmeen ja äänimaailman suunnitteluun ja tarvittaessa myös käsikirjoittamiseen.

Videopodcastit laadukkaasti toteutettuna

Suunnittelemme videopodcastit aina asiakkaan tavoitteet ja tarpeet huomioiden. Voimme luoda videopodcastillesi konseptin yhdessä tai voit antaa suunnittelun kokonaan tiimimme käsiin. Ideasta toteutukseen asti me otamme vastuun videopodcastisi tuotannosta: hoidamme kaiken aikatauluttamisesta nauhoituksiin ja visuaalisen ilmeen suunnitteluun.

Videopodcastit - kuvaus

Mikä videopodcast?

Videopodcastit yhdistävät audiosisältöjen ja videon parhaat puolet. Videoitu podcast-tuotanto tarjoaa mahdollisuuden nauttia kuunnellusta sisällöstä seuraten samalla suosikkipodcastin juontajia ja vieraita videolta. Videopodcastit ovat suosittuja erityisesti sosiaalisessa mediassa, sillä ne tarjoavat monipuolisen ja viihdyttävän tavan välittää tietoa, tarinoita ja keskusteluja. Pelkkään äänisisältöön uppoutuu tehokkaasti, mutta videoidut jaksot tarjoavat kurkistusikkunan studioon ja kulissien taakse.

Videon avulla voidaan näyttää esimerkkejä, käyttää visuaalisia efektejä sekä tuoda esiin puhujan ilmeet ja eleet. Sinä olet todennäköisesti erilainen sisällön kuluttaja kuin moni tuttusi: osa meistä nauttii pelkästä audiosta, osa tahtoo lukea sisältönsä tekstinä ja osa keskittyy parhaiten visuaalisiin elementteihin. Videopodcastit voivat houkutella podcastillesi uutta yleisöä, joka nauttii enemmän nähdystä sisällöstä.


Suunnittelemme videopodcast-kokonaisuudet aina monimediaisuuden vaatimukset huomioon ottaen. Voit käyttää videomateriaalia brändisi rakentamisen, markkinoinnin ja mainonnan välineenä kanavassa kuin kanavassa.

Videopodcastit tuotantoyhtiön tuella

Videopodcastien tuottaminen vaatii ammattitaitoa ja oikeaa kalustoa. Asennestudiolta saat kaiken tarvittavan tuotannon sujuvaan läpiviemiseen. Studiollamme on käytössä korkealaatuinen äänitys- ja kuvaustekniikka, jolla varmistetaan laadukas lopputulos. Kokenut tiimimme auttaa suunnittelussa ja käsikirjoituksessa, sekä hoitaa editoinnin.

Tiimimme vastaa studiokuvauksesta ja sekä äänen että kuvan jälkitöistä. Hoidamme myös videopodcastin julkaisun kaikkiin tunnetuimpiin ja asiakkaan kanssa yhdessä valikoituihin alustoihin. Sovittaessa tuotantoon sisältyy myös markkinointi- ja somesisältöjen suunnittelu ja toteutus, sekä mediatiedotteiden laatiminen kokeneen tiimimme osaamista hyödyntäen.

Katso Instagramista esimerkkejä toteuttamistamme videoinneista!

Asenteella tehty videopodcast?

Olipa tavoitteenasi sitten viihdyttää, opettaa tai jakaa tietoa, videopodcast on erinomainen tapa tavoittaa halutut yleisöt. Autamme sinua luomaan laadukasta ja viihdyttävää sisältöä, joka erottuu joukosta.

Tutustu tiimiimme ja ota meihin yhteyttä!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia