Siirry sisältöön

Työmme

 • Ehkä kaikki on hyvin

  Tilaaja: Yleisradio

  Yleisradiolle tuotettu Ehkä kaikki on hyvin on Tiina Svenskin ja Katri Ylisen podcast, jossa sukelletaan suorituskulttuuriin ja milleniaalien kollektiiviseen ahdistuneisuuteen. Podcastin tuotanto, leikkaus, äänisuunnittelu ja visuaalinen ilme on Aseenteella tehty.

 • Peik puhuu

  ”Podcastit on usein tehty vain aikuisille. Toivon, että Peik puhuu -podcast voisi olla seuraa silloin kun sitä ei muualta löydy. Tämä on podcast, jota voi kuunnella kokatessa, matkalla tai sängyn pohjalla unta odotellessa – ihan minkä ikäisenä vaan.”

 • Nymark & Pehkonen Show

  Nymark & Pehkonen Show -podcastissa puidaan tv-maailman mehukkaimpia draamoja ja juoruja, sekä kerrotaan, mitä kannattaa katsoa juuri nyt!

 • Metti & Miklu

  Tilaaja: Podimo

  Heti ensimmäisellä viikollaan Spotifyn ykköseksi noussut Metti ja Miklu -podcast tarjoaa kurkistuksen entisen ammattiurheilija Mikael Forssellin ja vaikuttaja Metti Forssellin arjen kulisseihin, missä elämä on täynnä kaikkea huippuhetkistä samaistuttaviin lapsiperhearjen päiviin.

 • Menestyjät Vekki & Mollberg

  Tilaaja: Yleisradio

  Yleisradiolle tuotettu Menestyjät Vekki & Mollberg on komediallinen podcast, joka kritisoi ja tarkastelee yhteiskuntaa ja arkea läpileikkaavaa menestyksen kulttuuria. Podcast-tuotannon näkökulmasta Asennestudion rooli painottui erityisesti tuotannon johtamiseen ja jälkituotantoon.

 • RFSU Äänimanuaalit

  Tilaaja: RFSU

  RFSU:n uutuusmallistolle toteutettiin monikieliset, audiomuotoon luetut sensuellit manuaalit syksyllä 2022. Seksivälinevalikoiman lanseerauskampanjassa hyödynnettiin audion ja vaikuttajamarkkinoinnin yhteispeliä valikoimalla lukijaääniksi sensuelleihin manuaaleihin näyttelijöitä sekä podcast-maailmasta tuttuja ääniä. Äänityöt toteutettiin yhteistyössä Asennestudion kanssa.

 • Kulisseissa

  Tilaaja: C More

  Kulisseissa-podcast rakennettiin tukemaan C Moren uutuussarjojen markkinointia jo vuonna 2021. Podcastin konseptoinnissa hyödynnettiin vahvaa suhdetta C Moren yhteistyökumppaneina toimineiden vaikuttajien ja mediapersoonien Sara Parikan ja Johanna Puhakan kanssa. Suosittu B2C-podcast nousi julkaisuviikollaan Suomen kuunnelluimmaksi podcastiksi.

 • Afterwork

  Tilaaja: Podimo

  Asennestudion edustuksessa jo vuosia ollut Afterwork-podcast on Suomen podcast-kentän pioneeri ja yksi pisimpään jatkuneista kotimaisista podcasteista. Afterwork on täydellinen brand match podcast- ja äänikirjapalvelu Podimolle, joka käynnisti toimintansa Suomessa syksyllä 2022, ja etsi vahvoja podcast-brändejä alustalleen.

 • Solmussa

  Tilaaja: Podimo

  Solmussa on podcast, joka nostaa keskusteluun tärkeitä ja liian vähän puhuttuja aiheita nuorelle Gen Z -sukupolven kohderyhmälle. Podcastin juontajat Ella Hautajärvi ja Maija Kantola kertovat avoimesti mielenterveysongelmista ja niiden kanssa elämisestä – rehellisen rennolla otteella.

 • Kehorauhaa

  Tilaaja: Podimo

  Kehorauhaa on podcast, joka on luotu jotta kenenkään tarvitsisi enää tavoitella bikinivartaloa ensi kesäksi tai keskittyä siihen, mitä painolukemaa vaaka näyttää. Podcast lanseerattiin yksinoikeudella Podimossa syksyllä 2022.

 • Paritellen

  Tilaaja: Podimo

  Paritellen on Desire Nymarkin ja Viivi Rantasen podcast, jonka tavoitteena on auttaa kuulija kohti parempaa ja nautinnollisempaa seksielämää. Paritellen on Podimon seuratuin podcast, joka keräsi heti ensimmäisellä tuotantokaudellaan yli 10 000 seuraajaa Podimon alustalla.

Tuotamme myös näitä podcasteja: