Siirry sisältöön

Työmme

 • Menestyjät Vekki & Mollberg

  Tilaaja: Yleisradio

  Yleisradiolle tuotettu Menestyjät Vekki & Mollberg on komediallinen podcast, joka kritisoi ja tarkastelee yhteiskuntaa ja arkea läpileikkaavaa menestyksen kulttuuria. Podcast-tuotannon näkökulmasta Asennestudion rooli painottui erityisesti tuotannon johtamiseen ja jälkituotantoon.

 • RFSU Äänimanuaalit

  Tilaaja: RFSU

  RFSU:n uutuusmallistolle toteutettiin monikieliset, audiomuotoon luetut sensuellit manuaalit syksyllä 2022. Seksivälinevalikoiman lanseerauskampanjassa hyödynnettiin audion ja vaikuttajamarkkinoinnin yhteispeliä valikoimalla lukijaääniksi sensuelleihin manuaaleihin näyttelijöitä sekä podcast-maailmasta tuttuja ääniä. Äänityöt toteutettiin yhteistyössä Asennestudion kanssa.

 • Kulisseissa

  Tilaaja: C More

  Kulisseissa-podcast rakennettiin tukemaan C Moren uutuussarjojen markkinointia jo vuonna 2021. Podcastin konseptoinnissa hyödynnettiin vahvaa suhdetta C Moren yhteistyökumppaneina toimineiden vaikuttajien ja mediapersoonien Sara Parikan ja Johanna Puhakan kanssa. Suosittu B2C-podcast nousi julkaisuviikollaan Suomen kuunnelluimmaksi podcastiksi.

 • Afterwork

  Tilaaja: Podimo

  Asennestudion edustuksessa jo vuosia ollut Afterwork-podcast on Suomen podcast-kentän pioneeri ja yksi pisimpään jatkuneista kotimaisista podcasteista. Afterwork on täydellinen brand match podcast- ja äänikirjapalvelu Podimolle, joka käynnisti toimintansa Suomessa syksyllä 2022, ja etsi vahvoja podcast-brändejä alustalleen.

 • Solmussa

  Tilaaja: Podimo

  Solmussa on podcast, joka nostaa keskusteluun tärkeitä ja liian vähän puhuttuja aiheita nuorelle Gen Z -sukupolven kohderyhmälle. Podcastin juontajat Ella Hautajärvi ja Maija Kantola kertovat avoimesti mielenterveysongelmista ja niiden kanssa elämisestä – rehellisen rennolla otteella.

 • Kehorauhaa

  Tilaaja: Podimo

  Kehorauhaa on podcast, joka on luotu jotta kenenkään tarvitsisi enää tavoitella bikinivartaloa ensi kesäksi tai keskittyä siihen, mitä painolukemaa vaaka näyttää. Podcast lanseerattiin yksinoikeudella Podimossa syksyllä 2022.

Tuotamme myös näitä podcasteja: