Siirry sisältöön

Työmme

 • Ehkä kaikki on hyvin

  Tilaaja: Yleisradio

  Yleisradiolle tuotettu Ehkä kaikki on hyvin on Tiina Svenskin ja Katri Ylisen podcast, jossa sukelletaan suorituskulttuuriin ja milleniaalien kollektiiviseen ahdistuneisuuteen. Podcastin tuotanto, leikkaus, äänisuunnittelu ja visuaalinen ilme on Aseenteella tehty.

 • Metti & Miklu

  Tilaaja: Podimo

  Heti ensimmäisellä viikollaan Spotifyn ykköseksi noussut Metti ja Miklu -podcast tarjoaa kurkistuksen entisen ammattiurheilija Mikael Forssellin ja vaikuttaja Metti Forssellin arjen kulisseihin, missä elämä on täynnä kaikkea huippuhetkistä samaistuttaviin lapsiperhearjen päiviin.

 • Taskula & Trishin

  Tilaaja: Podimo

  Taskula & Trishin on Elisa Taskulan ja Sanni Trishinin podcast, jossa yritetään aktiivisesti mennä kohti niitä teemoja, jotka nostavat häpeää, huonommuutta tai muita hankalia tunteita.

 • Menestyjät Vekki & Mollberg

  Tilaaja: Yleisradio

  Yleisradiolle tuotettu Menestyjät Vekki & Mollberg on komediallinen podcast, joka kritisoi ja tarkastelee yhteiskuntaa ja arkea läpileikkaavaa menestyksen kulttuuria. Podcast-tuotannon näkökulmasta Asennestudion rooli painottui erityisesti tuotannon johtamiseen ja jälkituotantoon.

 • Gaala

  Tilaaja: Podimo

  Amelie Blaubergia, Hennariikka Laaksolaa ja Thelma Sibergia yhdistävät ystävyyden lisäksi näyttelijän ammatti ja podcastit. Huippusuositun Yhden yön juttuja -podcastin tekijöiden Gaala on rakkaiden ystävysten keskustelua arjesta – elämä kaikkine kategorioineen ansaitsee tulla palkituksi.

 • Saran kaverikirja

  Tilaaja: Podimo

  Näyttelijä, juontaja ja somevaikuttaja Sara Parikka kutsuu studioon vieraita, joiden kanssa jutellaan vähän kaikesta maan ja taivaan väliltä.

 • Aamukahvilla

  Vapaa jakelu

  Henriikka Reinmanin Aamukahvilla-podcastia on tuotettu Asenteella vuodesta 2020 asti. Tätä voisi jo kutsua ikisuosikiksi!

 • Mimmit sijoittaa

  Tilaaja: Podimo

  Mimmit sijoittaa -podcast oli todiste siitä, kuinka valtava vaikutus podcastilla voi olla – Mimmit saivat ihmiset oppimaan taloudesta ja aloittamaan sijoittamisen audion voimalla. Olemme ylpeitä siitä, että saimme olla mukana tällä matkalla.

 • Kroonisesti ärhäkkä

  Tilaaja: Podimo

  Kroonisesti ärhäkkä on jo kulttimainetta nauttiva feministinen podcast, jota juontavat vaikuttaja-kirjailija-äkäpussyt Mona Bling ja Irene Naakka.

 • RFSU Äänimanuaalit

  Tilaaja: RFSU

  RFSU:n uutuusmallistolle toteutettiin monikieliset, audiomuotoon luetut sensuellit manuaalit syksyllä 2022. Seksivälinevalikoiman lanseerauskampanjassa hyödynnettiin audion ja vaikuttajamarkkinoinnin yhteispeliä valikoimalla lukijaääniksi sensuelleihin manuaaleihin näyttelijöitä sekä podcast-maailmasta tuttuja ääniä. Äänityöt toteutettiin yhteistyössä Asennestudion kanssa.

 • Kulisseissa

  Tilaaja: C More

  Kulisseissa-podcast rakennettiin tukemaan C Moren uutuussarjojen markkinointia jo vuonna 2021. Podcastin konseptoinnissa hyödynnettiin vahvaa suhdetta C Moren yhteistyökumppaneina toimineiden vaikuttajien ja mediapersoonien Sara Parikan ja Johanna Puhakan kanssa. Suosittu B2C-podcast nousi julkaisuviikollaan Suomen kuunnelluimmaksi podcastiksi.

 • Afterwork

  Tilaaja: Podimo

  Asennestudion edustuksessa jo vuosia ollut Afterwork-podcast on Suomen podcast-kentän pioneeri ja yksi pisimpään jatkuneista kotimaisista podcasteista. Afterwork on täydellinen brand match podcast- ja äänikirjapalvelu Podimolle, joka käynnisti toimintansa Suomessa syksyllä 2022, ja etsi vahvoja podcast-brändejä alustalleen.

 • Kehorauhaa

  Tilaaja: Podimo

  Kehorauhaa on podcast, joka on luotu jotta kenenkään tarvitsisi enää tavoitella bikinivartaloa ensi kesäksi tai keskittyä siihen, mitä painolukemaa vaaka näyttää. Podcast lanseerattiin yksinoikeudella Podimossa syksyllä 2022.

 • Paritellen

  Tilaaja: Podimo

  Paritellen on Desire Nymarkin ja Viivi Rantasen podcast, jonka tavoitteena on auttaa kuulija kohti parempaa ja nautinnollisempaa seksielämää. Paritellen on Podimon seuratuin podcast, joka keräsi heti ensimmäisellä tuotantokaudellaan yli 10 000 seuraajaa Podimon alustalla.

 • Peik puhuu

  Vapaa jakelu

  ”Podcastit on usein tehty vain aikuisille. Toivon, että Peik puhuu -podcast voisi olla seuraa silloin kun sitä ei muualta löydy. Tämä on podcast, jota voi kuunnella kokatessa, matkalla tai sängyn pohjalla unta odotellessa – ihan minkä ikäisenä vaan.”

 • Tuplakääk

  Vapaa jakelu (jaksot 44–125)

  Julkkisjuorujen ykköspodcast Tuplakääk perehtyy niin Hollywood-eliitin valeavioliittoihin kuin Englannin kuningashuoneen synkkiin salaisuuksiin. Tuplakääkin jaksot 44–125 äänitettiin Asennestudiolla.

 • Onks ok?

  Vapaa jakelu

  Dear Peso vastaili kuulijoiden kysymyksiin epävarmuuksista, seksistä, deittailusta, pornosta, itsetunnosta, seksuaalisuudesta ja kehosta. Ja välillä ohi aiheiden.

 • Solmussa

  Vapaa jakelu

  Solmussa on podcast, joka nostaa keskusteluun tärkeitä ja liian vähän puhuttuja aiheita nuorelle Gen Z -sukupolven kohderyhmälle. Podcastin juontajat Ella Hautajärvi ja Maija Kantola kertovat avoimesti mielenterveysongelmista ja niiden kanssa elämisestä – rehellisen rennolla otteella.

 • Jäljillä

  Vapaa jakelu (jaksot 65–173)

  Suomen kuunnelluimman true crime -podcastin jaksot 65–173 äänitettiin Asennemedialla. Jäljillä-podcastin äänituotanto, editointi ja äänisuunnittelu oli audiotiimimme käsialaa.

Tuottamiamme yrityspodcasteja: