Siirry sisältöön

Peik puhuu

”Podcastit on usein tehty vain aikuisille. Toivon, että Peik puhuu -podcast voisi olla seuraa silloin kun sitä ei muualta löydy. Tämä on podcast, jota voi kuunnella kokatessa, matkalla tai sängyn pohjalla unta odotellessa – ihan minkä ikäisenä vaan.”

Case:
Peik puhuu -podcast

Neljätoistavuotiaan Peik Nissilän Peik puhuu -podcastissa käsitellään kaikkea yliluonnollisista ilmiöistä politiikan tuoreimpiin käänteisiin – yksin ja vieraiden kanssa. Peik otti yhteyttä Asennestudioon sähköpostilla, johon oli vaikea sanoa ei. Viisas nuori teki vaikutuksen sanavalinnoillaan, ja oli alusta asti selkeää, että Peik kuuluu studioon.

Tuotimme Peik puhuu -podcastin ensimmäisen kauden vuonna 2023.

Suomen nuorin podcast-juontaja on monilahjakkuus: hän on itse rakentanut podcastilleen brändin ja piirtänyt ohjelmalleen logon.

peik puhuu logo

”Jaksot, joissa puhun yksin, ovat minulle kuin terapiaa. Olen ajatuksia, aiheita ja sattumuksia täynnä oleva ihminen, joka puhuu usein liikaakin. Minulla on monta ideaa, jotka haluaisin ihmisten kuulevan. Tästä podcastista erityisen kuitenkin tekee se, että olen lapsi.”

Peik
Peik puhuu

Vieraita, joilta voi kysyä vaikeita

Peik on halunnut valita podcastiinsa vieraita, joilta voi kysyä hankaliakin kysymyksiä ja oppia lisää elämästä. Nuoren näkökulmasta kysytyt kysymykset luovat keskusteluihin uudenlaista dynamiikkaa.

Ensimmäisellä kaudella vieraina studiossa ovat vihreiden aluevaltuustoryhmän puheenjohtaja Perttu Jussila, Solmussa-podistakin tuttu Ella Hautajärvi, tubettaja Pinja Sanaksenaho ja paranormaalien ilmiöiden tutkimusryhmä Aavedata.

Seuraa podia somessa

Kuuntele podia