Siirry sisältöön

Paritellen

Paritellen on Desire Nymarkin ja Viivi Rantasen podcast, jonka tavoitteena on auttaa kuulija kohti parempaa ja nautinnollisempaa seksielämää. Paritellen on Podimon seuratuin podcast, joka keräsi heti ensimmäisellä tuotantokaudellaan yli 10 000 seuraajaa Podimon alustalla.


Kiinnostusta herättävät aiheet ja räiskyvät persoonat sitouttavat kuulijoita

Paritellen-podcast on uutuuskonsepti, joka julkaistiin syksyllä 2022 osana podcast- ja äänikirjapalvelu Podimon tarjontaa. Henkilövetoisessa podcastissa tekijät ja heidän kokemuksistaan kumpuava sisältö ovat avainasemassa, eivätkä Desire ja Viivi pelkää puhua suoraan ja peittelemättä intiimeistäkään aiheista. Julkaisunsa jälkeen podcast on viikko toisensa jälkeen alustan kuunnelluimpien podcastien joukossa, kun kymmenet tuhannet kuulijat palaavat uusien jaksojen pariin.

Asennestudion ansiosta olemme voineet keskittyä olennaiseen ja saaneet aloittaa täysin uuden podcastin lämpimässä ja asiantuntevassa ympäristössä. Emme usko, että podin nopea kasvu olisi onnistunut näin hyvin ilman Asennestudiota.

Desire & Viivi

Tukea konseptin viimeistelyyn ja
tuotantoprosessiin

Paritellen-podcastin konsepti on lähtöisin tekijöiltä itseltään, ja se viimeisteltiin yhdessä Asennestudion tuotantotiimin kanssa, kauden aiheista aina äänisuunnitteluun ja podcastin visuaaliseen ilmeeseen saakka. Asennestudion rooli onkin ollut tukea tekijöitä halki tuotantoprosessin: tuotannon johtamisen lisäksi sparraamme podcastaajien kanssa sisältökulmia, puheenaiheita ja vierasvalintoja.

Seuraa podia somessa

Kuuntele podia