Siirry sisältöön

Kehorauhaa

Kehorauhaa on podcast, joka on luotu jotta kenenkään tarvitsisi enää tavoitella bikinivartaloa ensi kesäksi tai keskittyä siihen, mitä painolukemaa vaaka näyttää. Podcast lanseerattiin yksinoikeudella Podimossa syksyllä 2022.

Vertaistukea ajankohtaiseen ja koskettavaan aiheeseen

Kehorauhaa on uutuuskonsepti, joka suunniteltiin ja toteutettiin podcast- ja äänikirjapalvelu Podimolle syksyllä 2022. Kehorauhaa käsittelee ajankohtaista ja yhteiskunnallista aihetta: dieettikulttuurin ongelmallisuutta ja jokaisen oikeutta olla juuri sellainen kuin on. Podcastin juontaja Veera Bianca lähestyy aihetta tavalla, jota on helppo lähestyä, ja joka luo vertaistukea kuulijoilleen.

On ollut ilo ja kunnia saada tuottaa podcastia yhdessä Asennestudion kanssa. Podcastia tehdessä ammattilaisten tuki ja sparraus on tehnyt kaikesta sujuvampaa. Asennestudion tiimi on ollut ihanan inhimillinen kun matkan varrelle on mahtunut myös oman elämän haasteita.

Veera Bianca

Merkitykselliset tarinat herättävät
keskustelua myös muilla alustoilla

Kehorauhaa-podcastin idea lähti vaikuttaja Veera Biancalta, ja siitä kehitettiin valmis konsepti yhdessä Asennestudion tuottajan kanssa. Koska Kehorauhaa-podcast on suurilta osin yksinjuonnettu kokonaisuus, on Asennestudio ollut myös käsikirjoituksellisesti mukana podcastin tuotannossa. Julkaisunsa jälkeen podcast on herättänyt viikottain keskustelua sosiaalisessa mediassa ja kerännyt kiitollista palautetta kuulijoilta, joille podcastin aihe on merkityksellistä. 

Seuraa podia somessa

Kuuntele podia