Siirry sisältöön

Afterwork

Asennestudion edustuksessa jo vuosia ollut Afterwork-podcast on Suomen podcast-kentän pioneeri ja yksi pisimpään jatkuneista kotimaisista podcasteista. Afterwork on täydellinen brand match podcast- ja äänikirjapalvelu Podimolle, joka käynnisti toimintansa Suomessa syksyllä 2022, ja etsi vahvoja podcast-brändejä alustalleen.

Brändityöllä haluttuihin lopputuloksiin

Afterwork on Meri Milashin, Jenni Rotosen ja Petra Väänäsen hostaama podcast, jolla on vahva brändi ja sitoutunut kuulijakunta jo vuosien ajalta. Laadukas ja sitouttava podcast on vaikuttava lisäys podcast-alusta Podimon valikoimaan.

Asennestudion porukassa intohimo tekemiseen on korkealla. He ymmärtävät täydellisesti mitä tekevät ja kenelle, kokonaiskuva on hallussa.

Jani Junnila
Podimo

Pitkäjänteistä työtä ja uusia tuulia

Podimon ja Asennestudion yhteistyö alkoi syksyllä 2022, heti tuoreen podcast- ja äänikirjapalvelun rantauduttua Suomeen. Afterworkin pitkäjänteisen työn ja vahvan brändin ansiosta pääsimme yhdessä haluttuihin lopputuloksiin, ja tuotantoyhtiönä pääsimme tarjoamaan podcastin tekijöille myös uudenlaisen tulonlähteen, kun Afterwork siirtyi Podimon alustalle tilaajien kuunneltavaksi.

Seuraa podia somessa

Kuuntele podia