Siirry sisältöön

Kulisseissa

Kulisseissa-podcast rakennettiin tukemaan C Moren uutuussarjojen markkinointia jo vuonna 2021. Podcastin konseptoinnissa hyödynnettiin vahvaa suhdetta C Moren yhteistyökumppaneina toimineiden vaikuttajien ja mediapersoonien Sara Parikan ja Johanna Puhakan kanssa. Suosittu B2C-podcast nousi julkaisuviikollaan Suomen kuunnelluimmaksi podcastiksi.

Tavoitteena uusi yleisö C Moreen

Kulisseissa-podcastin tavoitteena oli sitouttaa paitsi Saran ja Johannan seuraajia, myös laajempaa podcasteja kuluttavaa yleisöä C Moren sisältöjen pariin. Podcastin jaksojen aiheiksi valittiin keskustelunavauksia C Moren alkuperäissarjojen kulissien takaa, ja aiheiden sekä vieraiden monipuolisuudella pyrittiin tarjoamaan mielenkiintoisia näkökulmia suomalaiseen draamatuotantoon ja näyttelijäntyöhön.

Kulisseissa-podcastia on tuotettu vapaaseen jakeluun jo kolme tuotantokautta.

Näyttelijätaustaiset Sara Parikka ja Johanna Puhakka olivat täydelliset matchit podcastin hosteiksi ja hoitivat hommansa hienosti. Myös yhteistyö Asennestudion kanssa sujui proaktiivisesti ja kaikin puolin mallikkaasti.

Arto Suominen

Tilaa keskusteluille ja tarinoille

Kulisseissa nousi heti julkaisuviikollaan Spotifyn Suomen kuunnelluimmaksi podcastiksi. Brändivetoisten podcastien usein hitaasta alusta poiketen Kulisseissa-podcast alkoi kerätä kuuntelijoita tasaiseen tahtiin heti julkaisupäivästään lähtien: ensimmäisen jakson julkaisusta vain viikon kuluttua podcastia oli kuunneltu jo yli 10 000 kertaa. Podcastin aloituksesta tiisattiin Saran ja Johannan omissa somekanavissa etukäteen, ja jo olemassaoleva juontajien seuraajien yleisö sitoutettiin alusta asti mukaan podcast-projektiin.

Seuraa podia somessa

Kuuntele podia