Siirry sisältöön

Menestyjät Vekki & Mollberg

Yleisradiolle tuotettu Menestyjät Vekki & Mollberg on komediallinen podcast, joka kritisoi ja tarkastelee yhteiskuntaa ja arkea läpileikkaavaa menestyksen kulttuuria. Podcast-tuotannon näkökulmasta Asennestudion rooli painottui erityisesti tuotannon johtamiseen ja jälkituotantoon.

Case:
Menestyjät Vekki & Mollberg -podcast

Menestyjät Vekki & Mollberg on komediallinen podcast, joka kritisoi ja tarkastelee yhteiskuntaa ja arkea läpileikkaavaa menestyksen kulttuuria.

Tavoitteena viihdyttää kuulijaa

Viihde ja viihtyminen on ollut viime vuosien ajan tärkein syy kuunnella podcasteja, ja tähän tarpeeseen myös Menestyjät Vekki & Mollberg -podcast vastaa. Asennestudio toimi podcastin toteutuksessa etenkin tuotannollisessa roolissa, sillä podcastin idea ja konsepti syntyi tekijöiltä itseltään.

Yhdessä Asennestudion tuottajan kanssa konsepti viimeisteltiin Yleisradiolle sopivaksi tuotteeksi, jonka jälkeen tuotanto käynnistyi syyskuussa 2022. Eeva Vekki ja Johannes Mollberg ovat molemmat ansioituneita käsikirjoittajia ja sisällöntekijöitä, jotka toimivat tuotantotiimissä käsikirjoittajina.

Menestyskonseptista valmiiksi tuotteeksi

Asennestudio vastasi Menestyjät-podcastin tuotannon johtamisesta ja äänityöstä. Äänisuunnittelu ja podcastin tekninen toteutus tapahtui Asennestudion Audio Creative Miikkael Anttilan johdolla, ja käsikirjoitusten viimeistelystä yhdessä tekijöiden kanssa sekä tuotannon johtamisesta ja viestinnästä tilaajan kanssa vastasi Asennestudion tuottaja Tiina Svensk.

Seuraa podia somessa

Kuuntele podia