Siirry sisältöön

Ehkä kaikki on hyvin

Yleisradiolle tuotettu Ehkä kaikki on hyvin on Tiina Svenskin ja Katri Ylisen podcast, jossa sukelletaan suorituskulttuuriin ja milleniaalien kollektiiviseen ahdistuneisuuteen. Podcastin tuotanto, leikkaus, äänisuunnittelu ja visuaalinen ilme on Aseenteella tehty.

Case:
Ehkä kaikki on hyvin -podcast

Mitä on onnistunut ja hyvä elämä? Miksi jahtaamme onnellisuutta ja optimoimme arkeamme hampaat irvessä? Miksi elämä on tällaista, miksi se ei ole parempaa?

Näihin kysymyksiin tai täydelliseen elämään ei kukaan ole vielä keksinyt reseptiä – eikä sitä keksitä tässä podcastissakaan.

Ajatus, joka itseäni helpottaa ajatellessa tätä suorittavaa maailmaa, on se, että en ole näiden ongelmien kanssa ainoa. En ole yksin, eikä se johdu täysin minusta. Toivon, että tämä toisi lohtua myös muille.

Tiina Svensk
Ehkä kaikki on hyvin -podcastin juontaja ja Asennestudion vastaava tuottaja

Lohtulauseita elämästä ahdistuneille

Luvassa on 15 jaksoa samaistuttavia kokemuksia, tarkkoja havaintoja ja täysin keskeneräisiä ajatuksia. Oivaltavaa keskustelua rikastuttavat mediasta ja populäärikulttuurista bongatut esimerkit ja keskustelunavaukset. Viikoittain ilmestyvissä jaksoissa Katri ja Tiina purkavat loputtomien mahdollisuuksien illuusiota, testaavat self care -haasteita, puhuvat sekä suorittamisesta että cooliudesta ja kysyvät, pitääkö kaiken aina olla niin saatanan kivaa.

Vastauksia, vertaistukea ja kahden euron filosofioita Yle Areenassa joka torstai 9.11.2023 alkaen! 

Seuraa podia somessa

Kuuntele podia