Siirry sisältöön

Solmussa

Solmussa on podcast, joka nostaa keskusteluun tärkeitä ja liian vähän puhuttuja aiheita nuorelle Gen Z -sukupolven kohderyhmälle. Podcastin juontajat Ella Hautajärvi ja Maija Kantola kertovat avoimesti mielenterveysongelmista ja niiden kanssa elämisestä – rehellisen rennolla otteella.

Vertaistukea nuorelle kohdeyleisölle

Etenkin Gen Z -sukupolven keskuudessa suosiota saavuttanut podcast löytyy Spotifysta, jossa se on kaikkien saatavilla. Nuori kohdeyleisö kertoo etenkin vertaistuen olevan suuri syy sille, miksi he palaavat Solmussa-podcastin ääreen viikko toisensa jälkeen.

Tekijät tuntevat yleisönsä

Asennestudio vastasi Solmussa-podcastin tuotannosta 2022–2023. Sisällölliset päätökset, kuten aiheet ja vierasvalinnat juontajat ovat tehneet itsenäisesti, sillä he tuntevat kohderyhmälle sopivan sisällön ja tekemisen tavan parhaiten. Asennestudion rooli on tukea tekijöitä erityisesti siinä, että he pääsevät tekemään työnsä mahdollisimman vaivattomasti ja lopputulos on aina priimaa.

Asennestudion kanssa työskentely on ollut hyvin toimivaa. Kaikki ideat on otettu ihanasti vastaan, ja tarvittava info ja viestit ovat kulkeneet hyvin kumpaankin suuntaan!

Maija & Ella

Seuraa podia somessa

Kuuntele podia